Loading the content... Loading depends on your connection speed!

LIKE US AT facebook_pink__cart_small

 

Accessoires

Kris Wolf heeft bij elke outfit passende accessoires die het geheel helemaal afmaken. Combineer dat ene jurkje met steeds wisselende accesoires voor steeds een andere look. We adviseren u graag. 

Tassen

Je outfit is natuurlijk pas compleet met de juiste tas. We werken met een aantal vakvrouwen die de perfecte tas voor bij uw outfit en wens kunnen leveren.

Smaak Amsterdam
Tassen van hoogwaardige kwaliteit leer in de nieuwste voorjaarstinten.

Marike Monique
Wij verkopen haar zijden avondtasjes die perfect passen bij de MOQ collectie.

Schoenen en laarzen

Panara
Dutch design, high quality materials en made in Italy. Need we say more? Nou, misschien dat Panara veel gebruik maakt van suède en mooie stoffen, slanke en zeer vrouwelijke designs maakt die zowel modieus als tijdloos zijn.  Panara schoenen en laarzen maken je look helemaal af. 

Hoeden

Herma de Jong
Herma de Jong is een gerenommeerde hoedemaakster met koninklijke allure. Zij ontwerpt de meest bijzondere hoeden op maat. Gaat u of een van uw familieleden binnenkort trouwen? Dan is het wellicht een leuk idee om speciaal voor die gelegenheid een hoed te laten maken. Loop bij ons binnen voor meer informatie.

Sieraden

Jutta Lutz
Jutta Lutz is een beeldhouwer uit Mainz die tevens prachtige sieraden ontwerpt. Ze gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen zoals edelstenen, parels, zilver en goud. Voor de liefhebber!

Marilou du Bois
Marilou Dubois maakt met veel liefde en toewijding colliers en kettingen van voornamelijk parels en edelstenen. Elke ketting is uniek en toch betaalbaar. De combinatie van materialen en kleuren is telkens weer oogverblindend en helemaal afgestemd op onze collecties.

Sarah Lou
Sprankelende oorbellen, armbandjes en ringen van verguld zilver en edelstenen. Voor iedereen leuk, voor elke dag of voor een feestje.

Just Marie
Prachtige oorbellen in de nieuwste modekleuren. Spannende materiaal combinaties.

Mobile version: Enabled